Disneyland Half Marathon Recap, както и резултати

Току -що пуснах полумаратона на Дисниленд! Изключително съм щастлив, че се присъединих към регионалния благотворителен отбор всички 4 младежи, за да направя това състезание на Дисни. Кажете благодаря на всички, които дариха. Точно ето резултатите, както и резюмето повече за моя течащ костюм, който идва скоро!

Вчера направих своя костюм за сън за красота. Полата, както и ръкавите на ръката са от Team Sparkle. Те рок !!
Последните ми видеоклипове

Учене от лошо бягане
Настъпват се лоши бягания – ето точно как се преместих покрай него, както и открих от следващото си бягане. Съвет, който да ви помогне, че сте много по -добър бегач, като сте неутрален зрител на вашите тренировки.

Още видеоклипове

0 секунди от 3 минути, 48 секунди

След това
Мемоар на Джесика Симпсън – Открит преглед на книги
06:05

На живо
00:00
08:21
03:48

Предварително Race имах ледено кафе, няколко оризови питки с PB, както и банан, както и няколко от моите любими добавки преди бягане.

След това беше тръгнало към началната линия! Аз онлайн в Orange Region, както и няма уеб трафик в 4 часа сутринта (вероятно единственият път, когато няма трафик), така че стигнахме до началото доста бързо. Имаше линия от превозни средства, които да стигнат до конструкцията за паркиране на автомобили, но, тя е сравнително добре организирана. Просто бъдете търпеливи, както и да активирате време за това.

Disneyland Half Marathon Race Recap

Състезанието започна в 5:30 сутринта, така че все още беше тъмно в началото, както и за около половината от състезанието. Имайте това предвид, когато правите снимки. Голяма част от снимките на моята състезателна програма излязоха замъглени, тъй като това плюс мен най-вероятно беше малко треперещ среден път. Въпреки това все още ги споделям, откакто бягам с опит в Калифорния, както и Дисниленд е толкова забавен, както и страхотен!

Състезанието започва в центъра на Disney, както и първо се удря в California Experience. Бягането от забележителностите, всички осветени, е вълшебно.

От опит в Калифорния тичате до Дисниленд.

След стилни паркове правите обиколка на Анахайм. Подкрепата на тълпата е фантастична – особено мисленето за това колко рано е за това състезание!

Една от най -добрите части е бягането с Angel Stadium. Проверете моя Instagram за видео от него!

Също така удовлетворих няколко посетители, както и видях моя Peep / колега писател на блога Sharp Endurance Mid Race! Той предприе екшън от нас!

Накрая се отправяте обратно към центъра на Дисни за Големия финал! Завърших за малко по -малко от 2 часа. Това е сравнително плоска програма с най -вероятно 3 хълма с хубав размер. Има много забележителности, на които да се насладите, докато бягате, както и страхотни развеселени секции от регионални мажоретки, както и танцови групи. Спрях няколко пъти да правя снимки, както и видеоклипове.

След като преминете повърхностната линия, тя е супер организирана. Получавате медала си, можете да правите снимки, да получите вода, както и след това да ви бъде предадена добра кутия с храна. Състезанията на Disney са скъпи, но Run Disney е супер организиран с всички подробности за началото, както и завършването.

Половин маратон на Дисниленд, както и направен!

Окончателни резултати: 1:58:23 Пейс: 9: 01/миля

И сега празнуваме !!

Все още можете да дарите на детското бюро тук. Ако мислите да управлявате LA Marathon с тях – проверете тази страница, както и го потърсете!

Готови ли сте да се регистрирате като екип All4Kids маратон бегач? Ти си наш герой! Регистрацията официално отваря 1 септември 2015 г.

Въпрос: Какво правите този уикенд на Деня на труда ??

Кажи ми нещо добро.

Изпратете ми работната книга

Запазете

Споделянето е загриженост!

Дял

Туит

Щифт

Дял

Поща

Дял

Продължавайте с тези:

Ако разтягате или се разточете след пробег, както и OC Half Marathon Recap Podcast 79

Ако разтягате или се разточете след пробег, както и OC Half Marathon Recap Podcast 79

Резултати от полумаратон на OC, както и резюме. Съвети за деня на състезанието, както и оценка накурса. както и да се търкаля пяна спрямо разтягане – което е b

Резултати от полумаратон Irvine, както и кал?

Резултати от полумаратон Irvine, както и кал?

Ървайн полумаратон RACE RECAP, както и резултати. Акценти от Expo, Parking, Course, Weather, Publish Race Celebration, както и Mor

Surf City Half Marathon резултати, както и резюме

Surf City Half Marathon резултати, както и резюме

Surf City Marathon, както и резултатите от полумаратон, както и резюме. Снимки, както и забавление от полумаратонския бягане в плажа Хънтингтън

AFC Half Marathon Race Recap, както и снимки

AFC Half Marathon Race Recap, както и снимки

Най -добрите резултати на полумаратон в Америка (Сан Диего), както и резюме. Снимки на полумаратон AFC. Работи в

Полупух на половин маратон на Ирвин

Полупух на половин маратон на Ирвин

Lexus Lace Up Race Irvine Half Marathon. Оранжевият регион работи половината, 5K, релейни резултати, както и резюме. 2019 дантели нагоре Run Race Disc

Irvine Half Marathon Race Recap

Irvine Half Marathon Race Recap

Половин маратон резюме, както и преглед. Ървайн наполовина лудо полумаратон, както и оценка на състезанието, както и съвети за

⚡ от Shareaholic

.

Leave a Reply

Your email address will not be published.