Колко е часът?

В момента правя блог от небето на път за срещата на върха за здравословен живот!

За щастие Мелиса е на същия полет и ние забихме седалки през пътеката един от друг. Нито един от нас не отиде в HLS миналата година, така че не бяха точно сигурни какво да очакваме. Просто съм развълнуван, че напоследък се забавлявам няколко дни, тъй като животът ми беше работа и опаковане и неорганизация!
Последните ми видеоклипове

Маратон тренировъчен ден 3
Маратон тренировъчен ден 3

Още видеоклипове

0 секунди от 51 секунди

След това
СЪВЕТ СЪВЕТ ОСТАВЕТЕ ЗДРАВИ По време на огнището на Covid19
02:25

На живо
00:00
08:21
00:51

Мразя да се налага да седя на едно място за продължителен период (оттук и търсенето на работа в парка Ranger), така че се уверих да вляза в бягане тази сутрин. Направих 6 мили и след това се прибрах в SIAB = пюре в купа.

В сместа: протеин на прах, лед, спанак, замразени блубчета, чиа семена, мака на прах и вода. Плюс малко шоколадово бадемово масло на лъжицата!

Напълних го с нарязана кифла и зърнени храни от моркови, но този пюре не беше много дебел и гарнитурата ми потъна!

Току -що започнах да гладувам в полета и първата ми мисъл беше: „Колко е часът?“. Мисля, че исках да знам дали това е „подходящо“ време за обяд още.

Но се опитвам да стана интуитивен ядец и първата ми реакция трябва да бъде към тялото ми, а не на часовника. Тази ситуация посочи, че често гледам часовника, когато съм гладен и/или проверявам часовника денонощно, че смятам, че трябва да съм гладен, за да реша дали да ям или не.

Понякога ям по обяд, защото трябва – дори и да не съм гладен. Мисля, че „времето за обяд“ и „времето за вечеря“ са някак готови за мен и ям, защото „Време е“, без първо да чета глада си.

И аз също закусвам около 17:00, когато съм гладен, но мисля, че трябва да изчакам да „официално ям“. Знаеш ли, защото закуската, докато стоиш в кухнята, не се счита за „официално ядене“. Нали?

Мисля, че за мен е особено важно да слушам тялото си в момента, тъй като тренирам за състезание през октомври. Мисля, че е жизненоважно, докато тренирате да слушате тялото си, за да ви каже от какво се нуждаете – било то храна, почивка, разтягане или нещо друго, което тялото ви сигнализира.

Както и да е, не мога да кажа колко е времето, защото телефонът ми е изключен в полета. Това означава, че нямам друг избор, освен да ям според нуждите на тялото си и да не се притеснявам за разрешение от часовника.

За щастие опаковах вкусен обяд, за да задоволя глада си по полета – AB&J, моркови и диня. Този AB&J също е на моя любим хляб на Alpine Valley. Имах сандвич, който да използвам, но този хляб си струва CALS. обичам го.

Аз също забих торба с чипс от стюардесата за някаква закуска в късна нощ?

Въпрос: Ядете ли според часовника? Винаги ли обядът по обяд и вечеря винаги е в шест часа?

Току -що казвах на приятеля си, че често съм гладен за „истинска храна“ около 17:30 всеки ден, но се накарам да изчакам до вечеря, за да хапна храна. Обикновено закусвам вместо това, но мисля, че тялото ми ми казва, че иска нещо повече.

Ще работя върху това да отида в стомаха си, а не на часовника за това кога и какво да ям?

Изпратете ми работната книга

Запазете

Споделянето е загриженост!

Дял

Туит

Щифт

Дял

Поща

Дял

Продължавайте с тези:

15 Бързи идеи за закуска преди пускане

15 Бързи идеи за закуска преди пускане

Какво да ядете, преди да бягате и кога да ядете. 15 Бързи идеи за закуска преди пускане за нови бегачи и тренировки за полумаратон

Опаковане за Run Disney Wine & Dine Half Marathon Race Weekend

Опаковане за Run Disney Wine & Dine Half Marathon Race Weekend

Опаковане за състезанието на Disney Wine Disney и Dine Half Marathon Weekend. Какво съм пакетаng, за да проведе състезанието от 13,1 мили

Въпроси и отговори за интуитивно хранене и хапване, съвети за лятно бягане и други!

Въпроси и отговори за интуитивно хранене и хапване, съвети за лятно бягане и други!

Изпълнение на фитнес за храна Интуитивни въпроси за хранене и отговори. Съвети за лятно бягане, какво да правите, ако сте депресирани и

Лесна рецепта за потапяне на кисело мляко от мента

Лесна рецепта за потапяне на кисело мляко от мента

Здравословна рецепта за потапяне на кисело мляко от мента. Опитайте този лесен и здравословен десерт, базиран на ваканционен фаворит! Сервирайте с Fru

Снимки на хотела в Лас Вегас и Париж от The Half Marathon Weekend

Снимки на хотела в Лас Вегас и Париж от The Half Marathon Weekend

RNR Лас Вегас съвети за пътуване на половин маратон. Какво да ядем снимки на хотел в Париж и най -добрите храни и коктейли. Бързо tr

Какво ядях днес- Дневник на храната

Какво ядях днес- Дневник на храната

Здравейте! Днешната проверка в Instagram в публикацията е дневник за храните. Измина толкова дълго, откакто направих цял ден ядене … но това е такса

⚡ от Shareaholic

.

Leave a Reply

Your email address will not be published.