2019 г -н Olympia Takeaways

от Джеф Робъртс

Г -н Олимпия през 2019 г. официално намалява, както и усвоява. Влизайки в шоуто, имаше два уникални лагера. Онези, които почувстваха отсъствието на управляващ шампион, както и няколко други топ хора, ще направят шоуто по -вълнуващо, както и тези, които смятат, че тези отсъствия ще поставят тежък амортисьор в тази година шоу. Сега, когато шоуто дойде, както и премина, ми е очевидно, че последната група е била правилна. Когато човекът, който спечели най -голямото титла на културизма, е може би третият най -добър културист в света, нивото на вълнение има по -нисък таван от обикновено. Това каза, че през уикенда имаше някои ярки петна, включително огромно очакване да се сблъскат с Олимпия през 2020 г.

Истината, че почти всеки състезател пропусна знака тази година, засили тази липса на вълнение сериозно. Всъщност това беше първият път след десетилетие, че не бях в крак с всички разделения за такса за влизане, за никой не плаща интерес при покупката, за да видя крайния резултат. Независимо дали ставаше дума за Брандън или Хади, те несъмнено не бяха най -добрият културист в света. Това не е да се отнеме нищо от онези топ момчета, тъй като те определено бяха невероятни, просто не беше напълно натоварен състав на калибър Олимпия. Не е Брандънс или Уилямс, че четири от най -добрите шест най -добри, както и много популярни културисти към живота не са били в шоуто.

Финали на г -н Olympia 2019

Шон Рей беше абсолютно ужасен към коментара, който беше приблизително толкова изненада, колкото Седрик, който се появи извън форма на О. Той също беше тежко понижаване от Денис Джеймс на пресконференцията. Можем ли да премахнем Шон на тези позиции? Всеки друг коментатор на Олимпия, който някога съм чувал, беше драстично много по -добър от това от Шон. Опитваме се да намерим професионална разбивка на всеки състезател, а не тяхната житейска история, както Шон го вижда, както и това, което Шон използва преди двадесет години. Годината Дейв Палумбо, както и коментара на Чад Никълс, беше най -големият пример за най -добрия коментар за културизъм, който някога сме виждали. Моля, върнете това. Моля те. Уебкастата беше феноменално с едно изключение. Защо ужасните ъгли на камерата? Точно как е възможно това? Защо бяхме принудени да издържим ужасно ужасно ъгли на камерата в продължение на петнадесет години уеб предавания? Те могат да използват една единствена камера, която никога не се движи толкова добре, колкото би била много пъти много по -добре от това, което е. Това взривява ума ми година след година.

На по -положителна бележка: Патрик Мур. Патрик Мур беше приятната изненада на шоуто. Макар да не получи сравненията, които заслужаваше, тъй като съдията беше изключително прибързана, както и сравненията бяха малко, което е жалко, той все още се открояваше като възпален палец. Патрик е истинско връщане към 90 -те. Отлично състояние, съчетано с много специална физическа спортна мелонна делтс, анимационни оръжия, както и талия с оса. Този човек може да спечели Олимпия няколко години по пътя, без изобщо да докосне делтите или оръжията си във фитнеса. Също така не боли, че Патрик изглежда е отличен човек, който би направил звезден посланик за културизъм.

Говорейки за 90 -те, Хади Чопан беше също връщане към тези „златни дни“. главно от това колко точно изглежда специалният. По някаква причина физиките от 90 -те изглежда варират от един до един повече много повече, отколкото сега. Тези двама души са изключение от това. Мускулната маса на Хади изглежда като втвърдена мазилка, когато той удря снимки, както и той също притежава състояние, което изглежда специално по много страхотен начин. Въз основа на това как точно е гледал на шоуто на това години, вярвам, че ще има проблеми с Шон, както и с Фил, поради осъзнаването, че той не е събрал точно като Flex Wheeler. Това каза, че ако той донесе малко по -добро кондициониране, за да компенсира по -малко от най -добрата си форма, той може да спечели.

Следващите години Олимпия вече ме е в екстаз. Фил, както и Шон, заедно с Огромни Рами ще се върнат. Трима шампиони на г -н Олимпия са много близки до премиера си на сцената едновременно. Това показва, че 20% от всички г -н Олимпиас в историята може да се бори за трона през следващата година. Ако не смятате, че това ще доведе до най -интересните, както и завладяващите Олимпия в историята, преминете каквото и да пушите.

Leave a Reply

Your email address will not be published.