Big Ramy – Livin it Up в Дубай

от Christian Duque

След това, което беше по -малко от изключителното пътуване на миналогодишната г -н Олимпия, Огромни Рами се завръщат в новините, идентифицирани в Дубай, както и заяви, че живее в Кралски дворец. Когато първоначално съставих за напускането на Рами от кислородния лагер до новия инструктор Нийл Хил, за списание Iron, заявих, че не вярвам, че стъпката ще продължи. Бадер Боудай, както и неговият екип разбират Рами много по -добре от всеки друг, както и аз бих предвидил, че Рами разбира всеки последен инч от фитнес център за кислород – това беше къщата му постоянно, както и някога.

Ако приемем, че Рами остава програмата с Хил, това ще посочи още много по -голям натиск, сега, когато сме добре през 2019 г. Също така, трябва да отбележа, че част от тази публикация е повлияна от репортаж на Breaking News от Дейв Палумбо за RXMuscle . В този доклад Дейв добави няколко силни елементи към вече развиващите се прозрения. За начало Нийл Хил вероятно ще задържи Рами до високите 280 -те, както и истината, която Рами няма да прави Arnold Classic, показва, че ще се опита да се класира в състав с по -малко топ момчета. Това не е изключително обещаващо, въпреки че може да има най -добър изчислен смисъл. Има много неща, за които да се говори, от работата на Рами с Нийл Хил, до високите залози на квалификацията през 2019 г., както и до привеждането на абсолютно различен вид, което в идеалния случай ще му спечели Сандоу.

Голямата Рами се мисли от много, за да бъде бъдеща господин Олимпия; Въпреки това, с годишно минава, светлината в края на тунела става много повече, както и много по -отдалечена. Защо? Тъй като ежегодно има нови спортисти, които удрят сцената, по -възрастните спортисти, усъвършенстващи играта си, както и възрастта започват да работят срещу всеки, както и всеки спортист. Истината, че Рами стана до 2 -ро място през 2017 г., беше огромна. Ако беше останал в този район или дори пусна място, все още беше в топ 3, може би натискът за 2019 г. нямаше да бъде толкова голям. Да сложи извън Топ 6, искрено направи номер върху него, неговото наследство, както и със сигурност неговото бъдеще. Когато Рами се извини на феновете си, много не смяташе, че е необходимо, но той осъзна, напълно добре, какви последици имаше неговата 2018 г.. Истината, че Рами взе решение да напусне дългогодишните си треньори, също е значителен риск. Когато се раздели с методи с Крис Ацето, както и Денис Джеймс, той не беше на нивото, което беше достигнал през 2017 г., за да остави на този етап от окупацията си е в най -добрия гори, но в по -лошо бъдеща катастрофа. Това не е почукване на Нийл Хил, но дори и с това, което чухме, тази година може да е дори по -лоша за Рами от 2018 г.

Истината на въпроса е, че Нийл Хил (думата е) желае да представи по -лека, по -строга огромна рама. Това е метод, за който всички говорят, но наистина да го правят, всеки път, когато запасите на Рами се понижават, е доста по -грубо. Освен това, ако това, което слуховете за държавата са верни, този Рами няма да прави Arnold Classic, това също не е изключително успокояващо чувство. Почти все едно искат да го заведат на по -малко шоу, тъй като нямат достатъчно време, за да го доведат до най -добрите си в Колумб. Ако Arnold е също така високи залози, тогава NY Pro, Pittsburgh Pro, както и Tampa Pro също ще бъдат. Ако планът е да се изведе Рами в малкото американско шоу или шоу в чужбина за квалификация на Олимпия, това може да е билетът, но какво ще стане, ако той се намира нещо по-малко от 1-во в състезание с не-олимпийски топ 6 състезатели? тогава какво? Концепцията, че Рами би се класирал по точки, не е изключително привлекателна, както и би довела до поразия от неговото мислене. Това също е доста откриваща истина истина за голяма част от най-добрите хора, които практически онлайн в топ. В Купете, за да стигнете до сцената на Олимпия. Голяма част от тези хора не успяха да си спомнят какво посочи да се класира, те не се използват за него, както и този процес може да не отиде в планирания, те сериозно подценяват конкуренцията си.

С Уилям Бонак, Флекс Люис, както и други в списъка си, ще имат ли Хил да имат време не само да подготвят Рами, но обаче да го насочат към трансформирането на физиката си? Също така, Рами има опит – независимо дали е установена или не – на не толкова трудно, колкото е необходимо. Ако местоположенията на Рами са по -лошо в тазгодишната Олимпия, ще бъде ли негова вина или Хил? Размерът винаги е бил обаждащата се карта на Рами, това е, което го е вкарало в топ 6 (и по -висок №2), доставен той има уважавано състояние. Ако той ще стъпи на сцената на ниските 280 -те, каква част има Рами, който е толкова забележителен, че се отдръпва от останалите? Много по -добър въпрос, ако отнемете масата далеч от масовото чудовище, тогава нямате ли само едно много по -отлично тяло от мнозина? Също така, може да се откажа, като посочвам това, но не си спомням,H и неговите съчетания. И така, отново, когато свалите този страховит размер на 300+фунта, ще остане ли все още аспект на WOW? Вдигам тези точки, само тъй като налягането се инсталира, както и времето, тиктака.

Аз лично вярвам, че Рами принадлежи в фитнес залата на кислород, под подкрепата на Бадер Боудай. Ако треньор/отбор ви постигне високо до 2 -ро място в господин Олимпия, вярвам, че е абсолютно глупава стъпка да напуснете този лагер за още един. Вярвам, че е чудесно нещо, че Рами не е хвърлил никакъв вид мостове, както и оставен при страхотни условия, но вярвам, че най -добрите му възможности са с екипа, който го разбира най -добре.

Също така, бих искал да отбележа, че докато Дубай е една от най -популярните дестинации на Земята по отношение на бизнеса, това също е основна гореща точка за почиващи, туристи, както и за известни личности. Макар да съм сигурен, че Рами ще има най -добрите места за настаняване, най -добрата храна, както и ще тренира в най -добрите фитнес зали, вярвам, че той също ще се справи с цял свят на разсейване. Огромна част от привлекателността на фитнес центъра за кислород е, че ядете, съня, както и тренировъчни културизъм. Хората, които правят пътуването до Кувейт, отиват там с главна функция да влязат в изключителна форма на състезание. Много от тях се оплакват, че социалният елемент на времето им на практика не съществува; Въпреки това, много са катапултирани по отношение на разположенията. Просто погледнете един поглед върху увеличаването на Roelly Winklaar, както и значителните успехи се насладиха на Брандън Къри. Всъщност много (включително и аз) вярвам, че Брандън ще проникне в 2019 г. г -н Олимпия Топ 5 – той е толкова добър !!

Само времето ще покаже какво се случва с египетския феномен. Бих искал да му пожелая най -добрия късмет в Дубай, като се класирам за Олимпия, както и отвъд. Бих искал да заявя, че това ще бъде последният ни пост на Рами до Вегас, но много мога да се обзаложа, че няма да бъде. Подобно на Кай, Фил, както и Избор на няколко други, огромен Рами е в съзнанието на хората, така че разбирате, че ще го покрием. Точно това сме, точно тук, в списание Iron, ние предоставяме на хората това, което искат, когато го искат!

Leave a Reply

Your email address will not be published.